TROBADA D’ALUMNES DE L’ÀREA DE TREBALL CORPORAL Curs 2012 – 2013

El passat dia 24 de maig, a la seu de GRUP del carrer Duquessa d’Orleans 28, va tenir lloc la II Trobada d’Alumnes de l’Àrea de Treball Corporal.

Un any més vàrem tenir oportunitat de coincidir tots, de compartir una estona i un brindis, i en aquesta ocasió gaudint de l’experiència que va suposar per a tothom la Xerrada i el Taller participatiu que es va dur a terme referit al procés creatiu i a l’art, i concretament a la pintura i  la il·lustració.

Almudena Suárez és la persona que va conduir l’acte, i qui va ser capaç de contagiar-nos i engrescar-nos a prendre-hi part.

final de curs area cos

Almudena ens va parlar del seu procés creatiu personal, a partir de la seva formació acadèmica, passant pels anys de treball i d’experimentació fins aconseguir arribar actualment, a assolir una nova visió en la consecució dels seus objectius tan a nivell de creació com pedagògic.

El Taller pràctic va arribar després d’una interessant exposició del significat de la figura de Sant Jordi a través del temps i de la Iconografia, especialitat artística en la qual ella n’és experta.

Així entre tots vàrem configurar una imatge d’un nou Sant Jordi, el nostre, fet en col·laboració i suma  de l’aportació creativa de cadascú dels participants.

L’experiència viscuda a l’Acte ens atrevim a assegurar  va ser sorprenent, emotiva, gratificant…..

Fins el proper curs! Us desitjem un bon estiu !

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

  • www.grup.com.es

A %d blogueros les gusta esto: