GRUP, DIFON I RECONEIX LA TASCA COL•LABORATIVA ENJEGADA PEL GOVERN MUNICIPAL AL DISTRICTE DE SARRIÀ-SANT GERVASI

Juny de 2014

GRUP, espai de psicoteràpia, treball corporal, comunicació i creativitat, participa del projecte del Districte del coneixement

 

El Govern Municipal a Sarrià-Sant Gervasi va posar en marxa, a finals de 2012, amb entitats del món universitari, sanitari, econòmic, col·legis professionals i cos consular presents o vinculats al districte, el projecte del Districte del Coneixement, una iniciativa per identificar, dissenyar i posar en marxa de forma participativa les accions necessàries per desenvolupar el talent i l’economia al districte i a la ciutat.

Un dels resultats d’aquest projecte ha estat l’organització de diferents Networking Breakfast posats en marxa aquest any 2014. Aquesta proposta està inspirada en el districte tecnològic 22@ ies constitueix amb el propòsit d’atraure inversió en talent i coneixement i generar sinergies entre les diferents activitats que es desenvolupen en aquest districte.

Quatre membres de GRUP van assistir al darrer Networking Breakfast realitzat el passat 30 de juny a la seu de la Universitat Internacional de Catalunya. Les ponències exposades: Talent i ocupació. Món de la universitat i món de l’empresa; Punt de treball per a la salut comunitària i Els joves i la seva mirada al futur  van anar a càrrec, respectivament, de Lorenzo Di Pietro, director operatiu de capacitació professional i ocupació de Barcelona activa;  de Belén Sánchez, psicopedagoga i professora de l’Escola Reial Monestir Santa Isabel i  d’Edith Castellarnau, adjunta a direcció de formació, assessorament i coaching de la Universitat Internacional de Catalunya.

Des de Grup, espai de psicoteràpia, treball corporal, comunicació i creativitat, volem felicitar, d’una banda, els ponents per la seva tasca emprenedora i per la generositat en compartir amb els assistents al breakfast els seus projectes i, de l’altra, el govern municipal a Sarrià-Sant Gervasi per la iniciativa i el foment de las tasca col·laborativa entre les diferents institucions del nostre districte.

 

REGIDOR DEL DISTRICTE

13 programes d’interès per a les escoles del districte:

 1. Explainers (cosmocaixa)
 2. First lego league (FLL) Lliga de robòtica
 3. MDT Mercat de teconologia
 4. Setmana de la ciència.
 5. CAMPUS DE RECERCA
 6. SER UNIVERSITARI PER UN DIA (UIC)
 7. PREMIS TREBALLS DE RECERCA BATXILLERAT URL
 8. TALLERSA LABORATORIS UNIVERSITARIS PER AS I PS
 9. TALLERS
 10. INNOVACIÓ I ANÀLISI SOCIAL (Fundació pwre tarrés + Gias) temes socials
 11. Exporecerca jove
 12. Premis fp emprèn
 13. Beques camp teconològic.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 • www.grup.com.es

A %d blogueros les gusta esto: