Els Tallers de Creativitat a GRUP

Formant part del cicle Els tresors personals, el passat 8 d’octubre vàrem dur a terme el taller de El Pensament creatiu : Les mans

I aquesta n’és la crònica :

El taller es va desenvolupar en un ambient acollidor. En paraula de les persones assistents, el que aportaven elles era: curiositat, expectatives, convenciment, compromís, recerca, obertura i una gran confiança en GRUP i el que vam aportar les talleristes va ser, d’una banda, l’acompanyament a la descoberta i reconeixement de les pròpies mans, del que fem habitualment amb elles sense adonar-nos-en i de la capacitat expressiva que tenen més enllà de la resta del cos. I, de l’altra, la reflexió conjunta sobre quatre dels elements que conformen el pensament creatiu: les capacitats, la imaginació, la creativitat i la/les intel·ligències. Tot plegat, dues hores fantàstiques on les opinions, les experiències i els coneixements van fluir de manera creativa.

I sense oblidar el que entenem com art en majúscules, en acabar el taller es va comunicar als assistents que rebrien per correu electrònic una documentació referent a tres disciplines que per a aquest acte havíem escollit : l’arquitectura, l’escultura i la poesia i tres creadors de referència, Le Corbusier, Rodin i Pedro Salinas, per als quals les mans eren un element primordial tant a la seva obra com a la seva visió del que entenien per Art.

Elena Blaya, Montse Flotats i Mónica Lombardo

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

  • www.grup.com.es

A %d blogueros les gusta esto: